Valsystemen

Spectaculaire onthullingen en presentaties!


 

Er zijn een aantal verschillende valsystemen te onderscheiden die ieder geschikt zijn voor specifieke onthullingen en presentaties. We beschikken over grote valdoeken die kunnen worden opgehangen voor uw podium, waardoor bij aanvang van een optreden, festival of theatervoorstelling het valdoek als start van het evenement uw podium zichtbaar maakt. Deze valdoeken zijn in alle gewenste maten uit eigen voorraad leverbaar. Voor dit soort acts werken we met een elektronisch valsysteem.

Bij openingshandelingen kunnen we op een vergelijkbare manier gebouwen inpakken en met een druk op de knop onthullen. Het grote doek valt dan in één keer automatisch naar beneden.

In kleinere opstellingen kunnen we door middel van valsystemen uw logo onthullen, maar ook bouwborden, machines, auto’s en kunstwerken zijn items die we regelmatig spectaculair onthullen. Tevens gebruiken we valsystemen voor het uitrollen van banieren en het open laten vallen van grote onthullingkisten. Hierbij maken we vaak gebruik van een pyro effect.
     
Get the Flash Player to see this player.