Nieuwsarchief
Historie van de activiteiten van Elementum FX
 

 

Elementum FX opent de nieuwe Super de Boer in Westerbork!

Westerbork, dinsdag 24 februari 2009

Spanning, sensatie en een feestelijk huwelijksaanzoek! Het gebeurde allemaal tijdens de opening van de vernieuwde Super de Boer supermarkt in Westerbork.

De opening werd verricht door Dennis, bedrijfsleider, die werd geassisteerd door zijn vriendin Miranda. Tijdens de onthulling van het bord ging er echter iets helemaal mis!

Het onderste gedeelte van de tekst bleef verborgen. Gelukkig wist de presentator Miranda te strikken voor het onthullen van deze tekst. En wat bleek? Het was een huwelijksaanzoek van Dennis! Een confetti uitbarsting met hartjes confetti en streamers volgt, en met het JA woord is de handeling compleet!

 

Get the Flash Player to see this player.

 

Start van de bouw 300 nieuwbouw woningen Hengelo

Hengelo, woensdag 12 februari 2009

Op spektaculaire wijze startte Elementum FX de start van 300 nieuwbouw appartementen. De show werd afgerond met een fantastische vuurwerkshow, waar de toekomstige bewoners nog lang over na zullen praten.

Voorafgaand aan de vuurwerkshow werd een watershow op muziek gepresenteerd. De show begon, nadat een reuzekraan open draaide, die op het podium stond opgesteld.Het project De Brouwery wordt niet alleen gekenmerkt door haar prachtige architectuur, maar ook door haar unieke ligging. De voormalige locatie van Hengelo Bier in Hengelo, is gelegen aan de centrumring van de stad.
 

 

Get the Flash Player to see this player.

 

 

 

Elementum FX opent Boot Holland in het FEC in Leeuwarden!

Leeuwarden, vrijdag 6 februari 2009Een voorsteven van een prachtig jacht staat vandaag opgesteld nabij het restaurant van het FEC in Leeuwarden. Waarom? Elementum FX opent op spectaculaire wijze de botenbeurs van Nederland: Boot Holland 2009.

De opening wordt ingeluid met een speciale drukknoppilaar, waar een grote scheepshoorn aan bevestigd zit. Zodra er op de knop wordt gedrukt, volgt het geluid van de luide hoorn.

Het schip wordt gedoopt, een vlag schiet binnen enkele seconden automatisch omhoog, er verschijnt een korte mist wolk, confetti, en de opening is een feit!
 

 

 


"Pyro Design FX Shows" in Groningen groot succes!!

Geplaatst op: 3-02-2009

Wolvega, 3 februari 2009

Spektakel, zang, toneel en vuurwerk! Het kwam allemaal samen, 10 dagen lang achter elkaar, op de grote markt in het centrum van Groningen!

Elementum FX verzorgde een geweldige vuurwerkshow waarbij het vuurwerk hoog over de totale breedte van de grote markt vloog.

Een fantastisch resultaat!

Bekijk hieronder diverse video opnames van de shows!


Vuurwerkshow donderdagavond Vuurwerkshow vrijdagavond
 
Get the Flash Player to see this player.
 
Get the Flash Player to see this player.

 

Volledige registratie Medea donderdagavond Finale vuurwerkshow zaterdagavond
 
Get the Flash Player to see this player.
 
Get the Flash Player to see this player.

 Elementum FX verzorgt vuurwerk spektakel bij theatervoorstelling MEDEA, van het NNT in Groningen,
op de Grote Markt!

Geplaatst op: 30-01-2009

Groningen, 30 januari 2009

Vandaag was wederom een spectaculaire vuurwerkshow te zien op de Grote Markt in Groningen! Massaal kwam het publiek naar deze plek in het centrum van de stad. De theatervoorstelling ging 15 november in premiere en draait nog tot 24 januari in Groningen.

De vuurwerkshow van Elementum FX is extra spectaculair doordat er vuurwerk op een fiets van één van de acteur
s is bevestigd. Op een zeker moment verplaatst het verhaal in de Stadsschouwburg Groningen, zich naar buiten op de Grote Markt.

Zodra de acteur begint te fietsen, ontsteekt het vuurwerk op de fiets. Na een ronde over de Grote Markt, start de vuurwerkshow!

Hieronder een korte filmregistratie van de voorstelling van afgelopen dinsdag, waarbij alleen theatervuurwerk effecten werden gebruikt.

Get the Flash Player to see this player.

 

 

Waterspektakel tijdens nieuwjaarsreceptie in
Schouwburg Kunstmin te Dordrecht!

Geplaatst op: 05-01-2009

Dordrecht, 5 januari 2009

Op 5 januari 2009 vond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dordrecht plaats. Elementum FX verzorgde diverse water eye catchers, zoals een waterbar, met een schitterend waterscreen waarop met licht-effecten geprojecteerd werd. 

Tevens plaatsten wij een divers aantal zuilen rondom de diverse buffetten.                   

Wilt u meer weten over de organisatie van dit evenement? Klik hier voor de site van Organisatieburo Rien van Halen

Voor meer nieuwsitems klik hier