Multimedia shows

Creëer de meest exclusieve multimedia effecten bij uw evenement, productpresentatie, kick off, jubileum of andere gebeurtenis!


 

De Multimedia shows van Elementum FX zijn voorzien van meerdere technologieën, waaronder video, digitale tekeningen (laser) en animatie. Samen met vuurwerk, waterfonteinen, special effects en geluid wordt een samenspel gevormd die voor vele verschillende gelegenheden kan worden toegepast.

Een mooie gelegenheid is het verbinden van het verleden met het heden. Denk aan de renovatie, verbouw of nieuwbouw van een stijlvol pand of complex. Door middel van de combinatie van vele effecten kan een sfeer worden gecreëerd die zowel bij de oude als de nieuwe situatie de juiste snaar weet te raken.

Multimedia shows zijn ook erg geschikt als spectaculaire afsluiting van ieder evenement, of juist als start of hoogtepunt!

De specifieke kenmerken van uw evenement: het thema, laten we in de show terugkomen door middel van projectie, of door gebruik van de 4 elementen: vuur, water, aarde en/of lucht.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.